Bud, Plopp och vänner

I helgen tog jag mig äntligen till Hemmakväll för att köpa två julnyheter. Plopp Juleskum hade en vän hittat på sin ICA men jag har inte hittat den här nära mig. Så en vän med dotter och jag åkte till grannkommunen för att handla på Hemmakväll. De har massa roligt och annorlunda godis/snacks/läsk. Kanske tur att de inte finns närmare… 🙂

Hittade i alla fall både Plopp Juleskum och Sandwich pepparkaka. Återkommer om ett par dagar med recension.

Ni som följer mig på Instagram kanske såg filmen jag la ut där om ett bud jag fick hem från Gille. Två nyfikna katter skulle självklart vara med och öppna! 🙂 Filmen ligger på höjdpunkter om ni missade. Innehållet i budet från Gille kommer inom ett par veckor på en blogg nära dig 😉

En av de bästa sakerna med att blogga/instagramma om julen är ju vännerna man får. Det är en härlig community. Igår pratade jag med en vän jag fått tack vare julbloggen. Det var så härligt att höras via telefon och inte bara via text. Att få dryfta allt från ”kan man ha en adventsfika i år” eller ”har du sett någon julfilm än” till livets jobbigare delar. Blanda högt och lågt. Jag la på luren med en varmare känsla inombords och det behövde jag. Tack Våran Lilla Julvrå

One thought on “Bud, Plopp och vänner

  1. Jag med! Känns som vi hade mycket gemensamt, och jag är glad att vi har lärt känna varandra:D <3. Blev inspirerad att rota runt i skåpen och hittade en gammal påse med nötter från förra julen som snart går ut…så det blev lite rostade kanelnötter som jag ska njuta av i eftermiddag. Måste försöka ta mig till ÖoB under hösten; de brukar ha billigare nötter! Kram <3

Lämna ett svar