Recensioner

En vän kom över på tekväll. Jag ville testa något nytt så jag bakade Ernst juliga bröd, recept kommer imorgon. Sen testade vi Plopp Juleskum och Sandwich pepparkaka.

Plopp Juleskum

Denna hade jag noll förväntningar på faktiskt. Trodde den skulle vara alldeles för söt. Min favorit bland chokladen är inte mjölkchoklad utan lite mörkare. Jag hade rätt. Väldigt söt. Lite för mycket choklad i förhållande till kräm. Krämen smakar verkligen Juleskum. Gillar man Plopp och Juleskum så får man det förväntar sig.

Betyg 3 av 5 chokladbitar.

Sandwich pepparkaka

Smakar som pepparkaksdeg har jag läst innan. Nja tycker jag. Konsistensen är konstig och inte det där lite knastriga som pepparkaksdeg har. För mesig smak. Glassen vinner alla gånger.

Betyg 2,5 av 5 pepparkakor.

Lämna ett svar