Adventsfikat 2020

Jag har velat fram och tillbaka ang. mitt årliga adventsfika och jag tror att jag landat i att inte ha adventsfikat i år. Känns inte rätt i magen att samla alla vänner och familj i mitt relativt trånga hem med tanke på hur smittspridningen ser ut i samhället idag. Jag vill heller inte riskera julafton med mamma och pappa. Jag tror i och för sig att flera av de jag brukar bjuda inte skulle komma ändå. Mina föräldrar tex och några vänner som håller sig i mer eller mindre karantän. Men ändå. Jag lutar åt att ha två mindre fikor med människor vi ändå umgås med.

Det är ett märkligt år och jag känner att jag bara får anpassa mig till verkligheten. Hur tråkigt det än är. Vi får hoppas läget är ett helt annat nästa år.

2016 års fika
2019 års fika

2 thoughts on “Adventsfikat 2020

  1. Visst är det ett märkligt år, och en del som kanske kommer blir annorlunda jämfört med tidigare år. Det låter nog klokt som du tänker, att inte riskera för stora samlingar i hemmet till advent så att inget äventyrar julaftonsfirandet. Underbart härliga bilder verkligen. Så mycket gott på bordet!

Lämna ett svar