Fjärde minusadvent och kattbajs

Idag är det 1 november, Fjärde minus advent och Väskbytardagen. Allt i ett! 1 månad till vi äntligen får öppna första luckorna i adventskalendrarna. Fjärde minusadvent firade vi med promenad till minneslunden och satte ljus för alla de vi håller kär men som inte längre finns med oss. Sen blev det gofika med vänner. Årets första saffransknutar från Gateau, Polkabollar från Delicato och kattbajs. Japp, kattbajs! Min vän hade fixat lite halloween stämning på fikat ? Riktigt verklighetstroget! Pärlsocker med svart karamellfärg och korvar av choklad- och kanelbullebollssmet.

Väskbytardagen blev det inte mycket med. Min egen helgdag! Jag har ju jobbat hemifrån sen i mars och stor handväska behövs inte då. Antingen har jag en liten med plånbok och telefon eller så har jag ryggsäck när jag går och handlar åt oss eller mamma och pappa. Ja ja! Bild från förra året. Paraplyet däremot får ofta följa med.

Har precis påbörjat ett nytt julpussel och nu tittar vi på Pettson & Findus Tomtemaskinen. En bra dag trots regn och rusk!

One thought on “Fjärde minusadvent och kattbajs

Lämna ett svar