NewYork

Om ni liksom jag när en dröm om att åka till New York så finns det en FB-sida ni kan ha lite koll på. Den heter NewYork – NewYork.se. Idag la mannen bakom denna sida ut när granen på Rockefeller Center tändes tex, magiskt! Häromdagen visade han Saks Fifht Avenue’s ljusshow.

Jag har varit i New York två gånger och vill verkligen dit igen. Med Moa. Visa henne alla underbara platser. Jag vill dit dels på tidig höst och åka ut till Coney Island. Men självklart också innan jul. Att få se Rockefeller granen live, gå in på julpyntade diners, köpa julklappar på Macys, åka skridskor i Central Park, gå runt och njuta av alla julpyntade affärer, sen någon magisk show på Broadway och besöka julshopparna. I en framtid där Covid inte sätter stopp för allt, då ska jag tillbaka till New York!

Bild som vänner till mig skickade i november 2014 när de var i New York, julpyntat skyltfönster!

2 thoughts on “NewYork

Lämna ett svar