Digital Lucia och julkonsert

På söndag är det Lucia. Hur underbart är det inte att Lucia är på en söndag i år? Magiskt! Gå upp, göra en god frukost och bänka sig framför TV:n och titta på Lucia-firande. Det blir ju självklart inget Lucia-tåg IRL i år vilket jag annars sett fram emot eftersom Moa spelar fiol och är med i kören på skolan men jag hoppas på någon streamad variant av det.

Men tillbaka till Lucia framför TV:n. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska titta på SVT1 som visar Luciamorgon från Jukkasjärvi kl 7 eller Berwaldhallens Luciamorgon med Radiokören på sin Play på hemsidan. Svåra beslut här i livet!

Sen vill jag slå ett slag för Konserthusets julkonsert som ska sändas digitalt den 20 december kl 18-19.15. Medverkar gör bland annat Elin Rombo (sopran och hovsångerska), Henning von Schulman (bas), Malena Laszlo (musikalartist), Samuel Ljungblahd (sångare). Dirigent Alexander Hanson leder Kungliga Filharmonikerna och kören.

Mina fina luciatåg!

Lämna ett svar