Tavlor i julskrud

Redan förra året var min tanke att förvandla min tavlor i vardagsrummet till paket, inspirerad av @julfreak på Instagram. När jag sen hittade det magiskt fina presentpappret på Ö&B så var valet självklart, det skulle pryda tavlorna. Lättare sagt än gjort visade det sig. Försökte slå in hela tavlan med ram och allt och de vassa hörnen på ramen i kombination med det väldigt ”pappriga” presentpappret funkade inte alls, det gick bara sönder. Så jag fick tänka om och göra som jag gjort med tapet jag har där i vanliga fall. Rama in!

Före

Sen var det rosett. Letade på nätet. Hittade tillslut på Fyndiq. 2-10 dagars leverans. Bra! Efter 12 dagar reklamerade jag eftersom det inte dykt upp. Fortfarande inte dykt upp och Fyndiq har inte svarat på reklamationen. Ja ja, tur att det inte var dyrt. Idag hittade jag rött band på Ica som får duga!

Efter

Lämna ett svar