Årets julgran

Efter flera a?r med a?kta bred frodig kungsgran ger inte denna gran mig riktigt samma ka?nsla men detta a?r a?rets gran hos oss! Grenarna la?ngst ner har fa?tt stryk av tva? ganska stora kattungar som inte riktigt fo?rsta?tt att granen inte a?r en leksak. Av samma anledning finns inga dekorationer la?ngst ner… Inga av va?ra fina vackra glaskulor eller annat o?mta?ligt pynt fa?r heller vara med i a?r. Ista?llet har jag ko?pt tovade a?pplen och a?nglar och sen har vi idag pysslat eget pynt. Flo?rtkulor blev till sno?gubbar och dottern gjorde en kanin, piprensare har blivit stja?rnor och dottern har gjort en gran av en toarulle (en gran i granen som hon sa?ger!). Och hela granen sitter benha?rt fast i taket! Sa? ramla la?r den i alla fall inte go?ra fast katterna far fram som en virvelvind! ???

Årets bästa investering är dock de sladdlösa ljusen med fjärrkontroll! Så bra!

Lämna ett svar