Sy en mössa av en strumpa?

Moa och jag började dagen med promenad. Skönt om än lite småregnigt. När vi kom hem kom MatHem med mat. Sen åt jag digital lunch med vän, trevligt! Sen la jag in sillen. Och slog in sista julklappen. Kanske. Moa talade just om att hon skrivit mail till Tomten i skolan och då önskat sig en mössa till Hjärta (hennes gosedjurskanin som jag sydde en klänning åt förra året). Så nu sitter jag här och försöker komma på hur sjutton man syr en mössa när man möjligen skulle få 1 av 5 i syslöjd… ? Kanske ta en strumpa, klippa av och sätta på en tofs? Ni hör. Det är synd om Moa som har mig som mamma ?

Sen bakade jag och Moa scones till middag. Mums. Vi tittade på Mandelmanns. Mysigt som vanligt! Kanske skulle man ha en granen upp och ner nästa år?! Saffranskolan såg så god ut. Och jag vill verkligen ha en get!

Satte mig också med tv-tidningen. Tradition att köpa tv-tidningen och ringa in de program jag vill se i jul.

Lämna ett svar