Snö och Trettondag jul

En hel del snö har vi haft och Moa har varit själaglad! Finns nog inget som gör hennes så glad som att få vara ute och leka och speciellt i snö. Hon har byggt snögubbar, åkt snowracer och haft snöbollskrig. Sen regnade det nästan en hel natt men till Moas glädje försvann inte all snö och det kom till och med mer. Det finns två till här hemma som ÄLSKAR snö, Flinga och Stjärna. Det bästa de vet är när de får vara på den in-nätade altanen och Moa är utanför och kastar snö på de! Flingas långa päls är idealisk för snö att fastna i och hon älskar det. Idag ska det snöa igen om SMHI har rätt och till helgen ska det verkligen bli kallt.

Idag är det Trettondag jul och eftersom Moa inte alls var redo att städa bort julen från sitt rum när jag gjorde det i resten av huset så ska hon göra det idag. Hon vill behålla några få saker men i det stora hela ska allt packas ner.

Hej då granen!

Lämna ett svar