Idag släppte Blossa äntligen årets smak och design. Inspirationen kommer i år från spanska staden Valencia och är en hyllning till solmogna apelsiner.
Blossa 21 är hantverksmässigt gjord på en klassisk vit starkvinsglögg, där man tillsatt en infusion av färska ekologiska apelsinskal och smaksatt med apelsinblom.
Flaskan är som vanligt väldigt vacker. Och i år är ju smaken julig vilket jag gillar. Ska definitivt köpa den.
Tre tips från Åsa för en härligare Blossa 21-upplevelse:
– Garnera Blossa 21 med en apelsinskiva med skal.
– Blossa 21 kan även avnjutas som en uppfriskande apelsindessert. Skala färska, söta apelsiner och skiva dem tunt. Lägg ut på ett fat och häll sedan på Blossa 21. Låt de dra någon timme och servera sedan med en god vaniljglass.
– Servera gärna Blossa 21 med lite spanska saltade mandlar, gärna Marconamandlar.