Annas pepparkakor 2021 x 2

För sjunde året i rad lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför julsäsongen. Årets smak 2021 präglas av nostalgi, trygghet och tradition och är av en av våra absolut mest älskade smaksättare, kardemumma. En historisk tillbakablick har gett inspiration till en pepparkaka där aromatisk, välsmakande kardemumma får spela den absoluta huvudrollen.

Krämig pepparkaksgräddglass täckt av len mjölkchoklad med krispiga bitar av Annas Original pepparkakor. Förpackningen innehåller 8 st miniglassar. Perfekt att bjuda till familj och vänner, eller när man vill njuta av en glass själv!

Tror på båda faktiskt! Kardemumma är ju klassiskt, gäller bara att få till mängden. Inte för mycket inte för lite. Miniglass är väl aldrig fel? Tror den kan vara god!

2 thoughts on “Annas pepparkakor 2021 x 2

Lämna ett svar