Allers Julmagasin 2021

Satt igår och sippade på årets Blossa och bläddrade i Allers Julmagasin. För mig är årets första Julmagasin en startpunkt för att riktigt mycket gå in i julbubblan.

Jag har en dröm om att få bo i en skånelänga någon gång och första reportaget var just från en sådan! Enda nackdelen med Skåne är väl att chansen till snö till jul är ännu mindre än här i Stockhomstrakten… Hur som. Fint.

Det är den vanliga blandningen av pyssel, recept, nyheter, reportage. Väldigt mycket färgfokus på rosa och vitt. Vilket inte riktigt är min kopp te. Inslag av rosa och vitt absolut men till jul vill jag har lite murrigare färger.

Överlag gillar jag den absolut! I mitten finns en hel bilaga med mönster på pyssel. Till en mysstund i soffan är Allers Julmagasin perfekt!

2 thoughts on “Allers Julmagasin 2021

  1. En egen skånelänga är en av mina drömmar också. Det är 20 år sedan mormor och morfar sålde sitt hus på Österlen och det är lite av en sorg i mig att det inte stannade i familjen men själv hade jag ingen möjlighet att överta det då. Men så många fina barndomsminnen och julminnen från det huset <3

    • Åh vad synd. Tyvärr ärvs ju oftast hus/sommarhus när man är ”fel” i livet. Hade mina morföräldrars landställe ärvts idag hade jag inte tvekat. Men då, nybliven ensamstående mamma hade jag inte råd eller ork. Tråkigt.

Lämna ett svar