Årets Julklapp 2021

Evenemangsbiljetten är årets julklapp enligt HUI.

Motivering: Efter ett och ett halvt år i socialt ide med hemarbete, videosamtal och mjukisbyxor är det dags för svenskarna att återigen leva livet tillsammans med andra. Från fjälltoppar till fotbollsmatcher, tv-soffan till teaterscenen och videosamtal till verklighet. 2022 kommer präglas av socialt umgänge, rekreation och uppdämt behov av att uppleva. Årets julklapp 2021 är evenemangsbiljetten.

Tror de flesta håller med om att man längtat efter att få se teater, bio, musikal, sport, konserter osv. Sen är det ju självklart så att röster höjs om att vi fortfarande är i en pandemi och ska man verkligen spä på att samlas i stora grupper. Jag förstår det men det är ju inget tvång. Tror inte alla rusade iväg och köpte stormkök förra året heller fast många var ute i naturen mer än vanligt. Dels får vi alla ta ansvar för oss själva nu när restriktionerna lättat och dels kan ju evenemangsbiljett innebära för något längre fram eller till och med presentkort. Nä jag tycker det är en bra julklapp. Älskar själv att få upplevelser i present.

Lämna ett svar