Skåpet börjar ta form

Jag och Moa har börjat inreda vårt nya skåp. Det är totalt fyra hyllplan innanför glasdörrarna. Tre av dessa är glashyllor med träram. Den översta är högt upp så där kommer jag enbart ha en ljusslinga och tre krukor med hyacinter. Den andra blir det lite gran och skogstema på. Den tredje blir en liten by. Den fjärde blir en gottehörna. Glögg, glöggmuggar, små burkar med godis osv. Lite pynt och ljusslinga. Jag hoppas det blir bra! Jag kommer självklart visa er när det är klart!

Det svåra med att pynta numera är att Moa är så pass stor. Förut kunde jag göra som jag ville men nu vill hon vara med och bestämma. Så den vision jag kanske har i huvudet blir sällan slutresultatet. Detta är ju självklart både bra och ”dåligt”. Det är ju hennes hem också och jag är glad att hon engagerar sig och vill göra juligt, det gör att mamma-jul-hjärtat växer! Men precis som jag tänkt mig blir det inte… 🙂

En liten sneak-peak ska ni få i alla fall. Luciatåget som Moa ställt upp med ett par av husen i bakgrunden!

One thought on “Skåpet börjar ta form

  1. Det blir nog jättefint?? Skulle vilja ha ett litet dekorationsluciatåg själv här hemma. Har funderat på att försöka virka ett men det blir alldeles för knöligt att göra…föredrar dukar, sockor och vantar?

Lämna ett svar