Längtar till måndag

Jag jobbar hemma på måndag nästa vecka och då ska jag ägna lunchen åt att införskaffa något av det viktigaste i juletid. Det levande gröna! Jag ska köpa Hyacinter, Amaryllis, mossa, grönt till kransar osv. Jag ska ha Hyacinter i mitt skåp. Jag ska ha mossa där i också. HA HA, för där kommer inte Stjärna åt det 😉

Moa vill ha Amaryllis i sitt rum. Vi ska Amaryllis i köket. Hyacinter lite här och var, älskar den doften! Sen får vi se om i år blir året jag ska göra min ”egen” granbock! Har fått bitar att bygga ihop stommen av från en kollega. Så snällt! Ska bara se om jag kan få tag på allt det gröna som behövs. Skulle vara så fint att ha utanför entrédörren.

I övrig ligger jag bra till med julklapparna. Nästan klar med inköpen, precis som jag vill vara inför kommande hysteri med Black Friday. Eftersom jag ju mest handlar online så vill jag slippa det kaos som brukar uppstå på utlämningsställena. Så det känns bra. Jag kommer också börja titta på de klappar som ska skickas så de kommer iväg i tid. Paket ska skickas efter Black Friday men före jul och vanliga brev ska skickas i god tid inför jul.

Till helgen ska jag baka lussekatter! Årets första. Det är ju så gott! I år tänkte jag testa Leilas lussekattsrecept. Med grädde i degen. Blir intressant att se om de blir så saftiga som hon säger 🙂 Ni hittar receptet här.

Lämna ett svar