Second Hand fynd

En fördel med att åka till jobbet är ju att det finns betydligt fler Second Hand butiker inne i stan. Dock besviken på två av dessa som knappt hade något juligt alls. Men på en hittade jag i alla fall kattvänliga julgranshängen.

Igår när jag var och köpte hämtmiddag gick jag också in på den lokala second hand butiken eftersom jag visste att de ska ha julmarknad på lördag så jag tänkte att NU måste de ju plockat ner de där kartongerna jag sett med ordet Jul skrivet på! Och det hade de. Kanske inte allt för de höll på att plocka fram när jag kom in men mycket fanns det. Jag köpte en plåtburk, en smyckeshängare jag letat efter som jag ska ha i skåpet (till vad får ni se senare) och fler glöggskedar! Jag köpte även en lott till deras lotteri. Jag valde självklart nummer 24! Får se om jag vinner.

Lämna ett svar