Dagen har gått i ett

Började med att skjutsa dottern till hennes bff. Sen gjorde jag ett par ärenden. Lugnt och skönt kl 9 på morgonen en lördag! Köpte kattsand och hämtade sista julklappen till mamma. Alice Lyttkens böcker köpta på Bokbörsen. Sen hem och lastade av det innan jag hämtade mamma och vi åkte till Blomsterlandet och hängde på låset. Köpte två Amaryllisar, sex hyacinter, en liten en, någon växt med röda bär, grönt att klä kransar med, mossa, tre små julstjärnor och en ekorre. Pappa hade under tiden hällt upp konjak åt mig och sågat av smyckesställningen jag köpte på loppis. Sen var lite för hög för skåpet. Konjaken har jag till att låta saffran ligga och dra i.

När jag kom hem gjorde jag lussekattsdegen. Medan den jäste började jag med blommorna. Ska visa en annan dag. Strök juldukar. Fortsatte dekorera skåpet. Åt lunch och hängde tvätt. Bakade ut degen. Så porös och fin! Kul med nytt recept. Sen kom Moa hem och hon fixade sin Amaryllis. Sen slog hon in ett paket och jag slog in några. När lussekatterna jäst så penslade jag med ägg och grädde och satte i russin och skjuts in i ugnen.

Sen fikade vi på nybakade lussekatter, mums!

Sen vilade jag en stund innan jag gav på mig kransarna. Massa grönt på båda och sen dekorera. Fina rosetter från MyHollyDecco.se

Mammas och pappas

Ska fota vår i morgon i dagsljus. Sen gick vi över med lussekatter och krans till mamma och pappa innan vi gick hem och åt middag och tittade på En underbar jävla jul. En bra, produktiv dag och nu är jag slut som artist! Trött.

One thought on “Dagen har gått i ett

Lämna ett svar