Bak och snö

Igår bakade jag och min vän fyra olika saker till på lördag. Vad visar jag när fikat är över. När vi står där och fixar och trixar så ser vi att det börjar snöa! Hur mysigt?! Ungarna blev lyriska och kastade på sig kläder och sprang ut! Blev bara fem minuter för sen var det middag men så fort vi ätit upp gick de ut igen. Tänk vad lite snö kan göra för humöret!

Precis när vi såg att det börjat snöa
Dotterns skola nu på morgonen, snön ligger kvar!
Trädet i vårt lilla centrum är tänt!

2 thoughts on “Bak och snö

  1. Åh vad underbart?? Så glad för eran skull! Visst är det magiskt med snö!? Helt plötsligt är livet och hela världen underbar???? Vi fick också se några snöflingor, men tyvärr var det blåsigt och jag var trött och hade ont i ryggen så kunde inte njuta så mycket. Men till helgen (och Adeventsfikat???) och nästa vecka ska det snöa och vara minusgrader; LÄNGTAR!!!

Lämna ett svar