Redo för julafton

Igår la jag in sillen. Längtar till julafton så jag får hugga in på den, mums!

Idag har jag jobbat men jag satte Moa på att städa! Hon har dammat, plockat undan, satt upp min teckningskalender på mina garderobsdörrar, gått ut med sopor, städat sitt rum osv. Skönt när barnen blir äldre 😉

På lunchen dammsög jag och städade badrummet. Efter jobbet satte jag en saffransbulledeg. Gjorde ju första omgången före advent och de bullarna är slut. Så det fick bli en till så vi har fikabröd under hela julhelgen!

Imorgon är jag ledig och då ska jag griljera skinkan och sen ska vi ut i skogen och se om vi hittar något att göra en gravdekoration av. Jag och pappa åker ju till gravarna och sätter ljus på julaftons morgonen och på farmor och farfars grav vill vi lägga något fint.

På kvällen imorgon ska vi som vanligt till mamma och pappa och klä deras gran och äta ojulig mat. Alltid lika mysigt och för mig starten på julhelgen!

Alla julklappar är inslagna och det enda jag sörjer lite är att vi inte kan ha de liggande under granen någon längre stund. Jag skulle vilja slå in pö om pö och låta paket”berget” växa under granen men det går icke med två busiga katter.

One thought on “Redo för julafton

Lämna ett svar