Dan före Dan

Jaha. Dagen före julafton är redan här. Tycker december och adventstiden flög fram.

Igår kväll innan jag gick och la mig målade jag naglarna juligt röda med glitter. Idag började vi dagen med träning. Sen tog vi ut bilen på en sväng. Den går inte röra så mycket på dig så det behövdes. Vi åkte runt en sväng. Bland annat förbi slalombacken i kommunen. Fy så högt. Moa ville genast åka lift upp och kasta sig ut! Jag är grymt höjdrädd så glöm det!

Skinkan griljerade jag strax innan lunch och efter lunch drog vi till skogs. Vi gick ut på sjön en liten bit också. Ska ta oss dit igen efter julafton. En del skridskoåkare var det ute ? Jag tog några få kvistar gran (fy på mig), kompletterade med tuja från häcken på vår baksida och så lite rött. Duger gott till gravarna imorgon!

Nu vilar vi lite innan vi ska till föräldrarna och klä gran och äta pizza! Sen ska vi testa Julebrus från Norge ikväll tänkte jag. Fick den av en vän som var där i höstas.

Lämna ett svar