Reafynd och planer för skåpet och julkort

I år SKA jag göra egna julkort. Tänker varje år att det vore ett mysigt pyssel men sen rinner tiden iväg. Men i år ska jag göra egna julkort och när jag sedvanligt tittade på Panduros jul-rea på nätet så hittade jag en hel del som kommer bli en bra grund! Har också noterat i kalender att jag ska göra detta redan i typ september/oktober så jag inte hamnar i tidsnöd.

Sen har jag ju planer för mitt skåp. Det är fyra hyllplan och i år blev det mest att jag ställde upp sånt jag gillar. En liten tanke hade jag men det finns definitivt utvecklingspotential. Jag vill definitivt ha ett hyllplan som är gottebord, ett som har skogstema och ett hyllplan som är lite mer bykänsla. Det sista hyllplanet får vi se.

Jag köpte i alla fall lite skogsdjur på rean också. Och granar. Med och utan belysning. Kommer bli så fint!

Lämna ett svar