Tankar om adventskalendrar

Jag har funderat fram och tillbaka om adventskalendrar i år. Allt blir ju dyrare och någonstans måste man ju dra in. Jag har ju haft Pärlan ett par år och älskar den men det blir ju samma lika. Alla såna med smink/hudvård osv går bort, intresserar mig inte alls. Lakrits har jag tröttnat på, inte som godis men som kalender. Teadventskalendern från Nabo har jag ju haft många år och numera dricker jag i princip alla teer. I år beror det på designen känner jag. Jag gillar att få ett nytt te varje dag. Jag var lite inne på The Mallows. Finns tex hos Ninasmat.se . Inte spons tyvärr 😉 Finns två varianter. En med lyxiga gourmetmarshmallows och en med  lyxiga karamellfyllda gourmetmarshmallows, ekologiskt. 8 olika smaker får man. Låter spännande men dyrt. 439 och 489 kr. Dessutom måste man ju älska namnet på danska (det är en dansk tillverkare): skumfiduser! Hur gulligt?!

Nabo 2021

Frågade Moa vilken adventskalender hon ville ha. Hon hoppas att Hubert kommer tillbaka 🙂 Sen satt hon och funderade länge och väl och så kom det, hon vill allra helst ha en paketkalender igen. Men så sa hon snabbt, men inte med massa saker mamma. Lappar med massage går bra. Gullunge! Hon har ju fattat att det kommer bli dyrt med el och att alla priser gått upp så hon vill inte att det kostar massa pengar! Förra året fick hon ett par ”luckor” med något jag vet att hon älskar, ”presentkort” med tex 10 min hand- eller skalpmassage. Självklart ska hon få en paketkalender. Kommer ge henne några med godis, några med såna lappar och så något lite större på julafton.

Förra årets paketkalender

2 thoughts on “Tankar om adventskalendrar

  1. Skumfiduser???? Ja helt klart värt att köpa bara för namnet???? Jag drömmer varje år om en doftljuskalender vilket skulle passa mig perfekt…men har aldrig råd att punga ut med dessa gigantiska summor på kalendrar. Så jag har inte någon kalender till mig själv utan gör ju en paketkalender till hundarna istället. Ger mig minst lika mycket glädje ändå…
    Alltså Moa…hon är ju för go?. Vilken skatt du har??.

Lämna ett svar