Husmodern

Att jag är singel är en gåta om ni frågar mig. Jag som är så husmoderlig! ? Idag har jag gjort mer päronmos som jag fryser in i större iskuber så man kan ta fram till gröten i vinter. Enbart päron (från mammas och pappas trädgård), lite vatten och kardemumma. Inget socker. Därför jag fryser det. Ska göra massa mer!

Sen har jag som jag skrev tidigare röjt vidare i trädgården. Skördat några märkligt formade gurkor som jag skivade och la in i ättikslag. Planterade vårlökar och skällde på katterna när de använda en del av lökarna som fotbollar ?

Rengjorde grillen och ställde in diverse saker i förrådet. Frostade av frysen förra veckan. Fortsatte frysa in persilja.

Ja ni hör ju. Full fart. Men nu tänker jag vila en stund och ikväll blir det nog julfilmspremiär för denna säsong. Tror det blir Christmas with the Kranks eller Julfritt som den heter på svenska. Livet är för kort för att inte göra det man känner för!

4 thoughts on “Husmodern

  1. Amen på den? Livet är både för kort OCH oberäkneligt för att inte följa sina juliga impulser???. Tror faktiskt inte jag har sett den filmen??…
    Själv betar jag av lite julfilmer på Youtube den här helgen. Finns massor…även om kvalitén är sådär och man kanske riskerar att missa slutet?…men jag vill bara djupdyka in i den gosiga romantiska julfilmsvärlden just nu. Behöver lite verklighetsflykt från mina tankar…

    Själv har jag basilika jag måste ta reda på snart och göra mera pesto som jag fryser in. Såå gott!

Lämna ett svar