1 november

En månad kvar tills vi kan se första avsnittet av julkalendern på SVT. En månad kvar tills vi får öppna första luckan i våra adventskalendrar. Mindre än en månad till första advent. Ja jösses vad tiden springer iväg.

Men något vi inte behöver vänta på är Väskbytardagen! Den infaller idag! Så från idag till efter jul kommer jag ha min fina röda handväska! Sen fick jag ju två teckningar av Moa när jag fyllde år, en höst bild och en julig till min mobil. Så idag bytte jag från höst till jul. Nöjd!

Jag inser också att jag måste fynda många kulor om jag ens ska bli i närheten av nöjd med årets plastgran. Många av mina finaste kulor vågar jag inte ha uppe alls pga av våra fyrbenta ligister så jag måste fynda kulor att fylla granen med. Har letat på loppis men som jag sagt förut, dåligt med julsaker på second hand butikerna i vår närhet. Så jag får se. Jag letar vidare och ska även titta på typ Rusta och Jula.

Lämna ett svar