Snart dags att pynta!

Det börjar klia lite i pyntargenen. Jag kommer nog börja med mitt skåp om någon vecka eller så. Jag är ju inte helt på det klara med hur jag vill ha det i år förutom att jag vill ha alla fyra hyllorna till små landskap. Förra året hade jag i princip två hyllplan till det. Sen var ett med lite godis och ett med en betongtomte och två hyacinter. Men i år kommer jag ha ”godishörna” på en hylla i köket där också farmors ljusstake ska stå. Om den inte brinner upp när jag ska byta till led-lampor 🙂

Så skåpet ska få vara enbart juliga landskap. Har fortfarande inte hittat någon grangirlang att ha ovanpå. Hittat en på Jula men skulle helst vilja köpa en på loppis. Känns som en typisk sådan sak folk vill bli av med när deras stil ändras och således ger bort till second hand.

Det jobbiga med att börja med skåpet och att jag inte är helt hundra på hur jag vill ha det än är ju att jag måste in med massor av lådor men i vissa kanske det bara finns någon eller några saker jag faktiskt behöver. Plus att jag verkligen skulle vilja hitta en äkta minigran. Tittade på Blomsterlandet igår men det har de inte fått in än. Ja ja det kommer väl om så bara Halloween kan ta slut 😉

Vi får se. Men faktum kvarstår. Imorgon går vi in i November och det börjar så smått bli dags att pynta! Tjoho!

One thought on “Snart dags att pynta!

  1. Åh jag längtar som en galning också! Nästa vecka så sätter jag igång????? Men jag kommer sprida ut det så att jag hinner handarbeta också, och titta på all sport,! Så då blir jag ju bara tvungen att starta snart??!

Lämna ett svar