Veckan

Denna vecka händer massor av roliga saker. Idag ska jag på en rolig förhandsvisning, mer om det senare. På torsdag ska jag på High Society – Christmas is comin på Dansens Hus. Ser så fram emot att få se Karl Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro på scenen igen.

Sen ska det bakas och fixas inför lördag då det blir adventsfika. Ja det får heta det trots att det är på en lördag. Det är ju adventstid!

Helst borde jag hinna klä bocken. Hade tänkt strunta i det i år men pappa övertalade mig. Den kommer stå hos mamma och pappa i år.

Sen är det ju första december på torsdag och det innebär ju adventskalendrar, Julkalendern på SVT och Hubert! Vår nisse som ska flytta in igen.

Får se om jag hinner/orkar ta fram granen till på lördag. Lutar nog åt nej. Blir nog för stressigt.

Moas paketkalender blev klar igår i alla fall. Utom 24:e för det innehållet har inte kommit än. Sen funderade jag på var sjutton jag skulle hänga paketen. Något som håller, är utom räckhåll för håriga fyrbenta ligister osv. Inte helt lätt. Kom då på att jag plockat hem mormors gamla ljuskrona. Tyvärr har mina föräldrar ingen aning om var de gjort av de smidda förlängningskrokarna så den hänger väldigt högt så ljus är bara att glömma, kommer bränna taket! Jag hade hängt den i den enda lediga kroken i taket, precis utanför Moas rum. Så det får i år blir kalenderns plats! Udda och inte så snyggt men det duger.

Lämna ett svar