Julpusslet

Jag och ibland dottern bygger vidare på julpusslet. Igår var även en vän över på kvällen och vi satt och la pussel, smaskade kanelsockerkaka och drack te. Det är inte det lättaste pussel jag lagt men det är väldigt kul! Det som bland annat återstår och som jag inte ser fram emot är himlen… Så enormt tråkigt och svårt att lägga himmel. Men det måste göras! Sen ska detta pussel bli till en tavla. Tavlan tror jag att jag ska ha i sovrummet ovanför sängen. Just mitt sovrum brukar inte vara så juligt. Mycket för att det är litet, inget fönster och knappt några ytor att dekorera. Så det blir lite på nattduksbordet och juliga sängkläder. En tavla kan ju dock vara perfekt känner jag. Ta ner någon av mina andra och njuta av denna goding istället. 1122fdc7-333b-498e-ab66-d5fd7a48e0c5-5719-0000031db28d16c0_file-1img_7881

Lämna ett svar