Då är inbjudan ute

Idag skickade jag inbjudan till årets pre-adventsmingel. 1 december kommer det gå av stapeln. Två familjer är inte med på inbjudan för jag vet redan att dessa inte kan komma tyvärr. Hoppas resten kommer! 🙂

Inbjudan innehöll bland annat denna rad: Ni är välkomna att gå in på baksidan just denna afton. Varför får ni se 1 december!

Sitter just som bäst och funderar på att ta en semesterdag till veckan innan för att hinna allt. Vi är ju som sagt bortresta helgen innan. Så funderar på att ta en dag till så jag hinner med städning, pyntning, handling och bakning.

Redan nu i helgen är planen att börja sätta upp utebelysning på baksidan och kolla slingan på framsidan (den fick sitta kvar i våras). Det är så mörkt på baksidan nu så vill ha upp lite belysning.

2 thoughts on “Då är inbjudan ute

  1. Jag kommer också att börja sätta upp ljusslingor mm nu när det blir november. Den månaden går sååå fort när man är mitt i julbak och julklappstillverkning så jag vill komma igång tidigt med allt så att jag inte behöver stressa SUPERmycket längre fram…

Lämna ett svar