20 års jubileum för Dufvenkrooks

Då lanserar Dufvenkrooks tre olika nya smaker. Det är 375 ml flaskor vilket är perfekt för att provsmaka! dufvenkrooks.jxr

Dufvenkrooks Körsbärspralin 15% 375ml, är smaksatt med körsbär och fin mörk choklad, noga utvalt ekologiskt rött vin och en spännande blandning av klassiska glöggkryddor. Resultatet är en kryddig glögg med tydlig karaktär av körsbärspraliner och inslag av kryddor.

Dufvenkrooks Saffran 15% 375ml, är ett möte mellan tradition och innovation. Glöggen är gjord på noga utvalt ekologiskt italienskt vitt vin och smaksatt med saffran. Glöggen har en tydlig saffransmak med en diskret citrustouch och inslag av torkad frukt, mynta och kanel. Passar utmärkt att dricka kall som varm.

Dufvenkrooks Espresso 375ml, en alkoholfri glögg gjord på ekologisk druva, där inslag av kaffe, vanilj, röda bär och kanel lyfts fram balanserat. Espresso kan med fördel drickas varm eller användas i bakverk och dessert.

Inget fan av körsbär så den skippar jag. Saffran och Espresso låter dock väldigt goda!

2 thoughts on “20 års jubileum för Dufvenkrooks

Lämna ett svar