Annas Pepparkakor – provsmakning

Fick till min stora glädje möjligheten att testa Annas Pepparkakors Limited Edition 2019! Dessa går ut till butikerna under vecka 38, sen kan det ju dröja lite innan butikerna tar fram dom.

Årets smak är citron och ingefära. Förpackningen är en färgklick. Jag drack kaffe till första gången jag smakade men kände direkt att te nog passar bäst. En kopp svart neutralt te. Testade det andra gången jag smakade och ja, det var klockrent. Pepparkakan har en tydlig smak av citron och en kick av ingefära. Mycket gott! Det är ju ingefära ändå i pepparkakor men då väldigt milt, här blir smaken mer som färsk ingefära. Inte min favoritkrydda alltid men här, där kicken bara slår till en kort stund på slutet, så är den perfekt. Den får helt klart 5 av 5 citroner. img_4636.jpgimg_4639.jpgimg_4633.jpgTack Annas Pepparkakor för provsmakningen!

One thought on “Annas Pepparkakor – provsmakning

Lämna ett svar