Bakar och planerar pynt

Idag började vi med att åka till Rusta. Köpte lite pynt till mitt nya skåp. hoppas det blir lika fint som jag planerar!

Våra nya juliga påslakan tvättades också så nu är de redo för 1:a advent. Jag hittade de först på Lineahemma och la i varukorgen. Dagen efter frågade jag Moa om hon hittade något påslakanset på siten som hon ville ha. Hon har bara ett och det vore bra att ha ett att byta med under december. Hon föll för precis samma! Så nu har vi likadana 🙂

Efter lunch bakade vi en saffranssockerkaka med smak av apelsin. Ni hittar receptet här om ni vill, blev väldigt god! Fick då också tillfälle att använda min ”nya” bakformar som jag köpte på loppis för några veckor sen.

Vi ignorerar den lilla skadan orsakad av att jag inte smörjde och bröade tillräckligt bra… ?

Sen fortsatte jag läsa min julbok. Skrattar till högt så och då och det får väl anses som bra betyg!

3 thoughts on “Bakar och planerar pynt

  1. Vilken mysig dag ni har haft! Pynten är jättefina; ska bli kul att se hur ditt ’tittskåp’ blir!
    Önskar att jag hade ett sådant fint påslakan. Tyvärr blir det lite svårare och dyrare när man behöver ett påslakan för en dubbelsäng…men en dag så…

Lämna ett svar