Tagit ledigt i jul

Jag har gjort rent hela golvet i badrummet nu. Vilken skillnad! Gick åt en hel del bikarbonat dock. Köpte mer på Clas Ohlson, bikarbonat enbart för rengöring. Blev billigare.

Julklapparna rullar på. Vi var på kort resa på höstlovet och på Fullerö norr om Uppsala hittade jag några små julklappar och på en butik nedanför kyrkan i Uppsala hittade jag ett par till. Kan inte visa upp här tyvärr men jag är nöjd, hoppas mottagarna också blir nöjda!

Jag har börjat läsa en ny julbok men inte kommit många sidor än så får se om det är något att hänga i julgranen… 😉

Annars rullar dagarna på. Jag har börjat jobba från kontoret några dagar i veckan vilket är en omställning med tidigare morgnar och framförallt för Moa längre dagar på skola/fritids. Tar nog någon vecka innan nya rutinerna sitter.

Jag har tagit ledigt fredagen före första advent för att storstäda och pynta. Kommer självklart börja lite innan. Utebelysningen där är ju en del uppe tex. Ska också ta den tråkiga biten med att stryka och byta gardiner innan. Sen tar jag ju lite skåp och lådor och så innan. Kylskåpet ska få sig en uppfräschning också.

Sen är jag ledig mellan jul och nyår, så skönt! Och 23/12, det är jag alltid. Då ska skinkan griljeras. Moa slutar skolan 22/12 så vi får 9 dagar ledigt ihop i alla fall.

Jag velar fortfarande med adventsfikat. Mitt mående är inte på topp så det bidrar till min velighet men vi får se. Jag vet att vi närmar oss med stormsteg men något stort adventsfika blir det inte i år heller, det har jag bestämt i alla fall. Jag vågar eller orkar inte det. Vi får se hur det blir.

Lämna ett svar