Saker jag längtar efter

Just nu längtar jag till lördagens digitala tändning av #stockholmsjul. Tilde de Paula Eby leder invigningen och Sonja Aldén ska få oss i julstämning med skönsång. Trafikborgarrådet Daniel Helldén invigningstalar. Enda smolket då han inte är en favorit hos mig… Jag måste ta en eftermiddag/kväll på stan och bara flanera runt och njuta av all belysning!

Sen längtar jag orimligt mycket efter julblommor. amaryllis, hyacinter, något fint att ha ute på framsidan. Ska planera in ett besök hos vårt lokala Blomsterlandet innan advent. Ska då också köpa det gröna till våra dörrkransar.

Jag längtar också till Nedergården Gammalt och Nytt. Har velat se det stället i julskrud länge nu.

Jag längtar också efter årets första lussebullsbak, pepparkaksbaket och första vörtbrödsbaket. Mums!

Längtar till och med efter att stryka gardiner som jag tänkt göra i helgen 😉 För då vet jag att de snart sitter uppe och bidrar till den där ombonade varma känslan jag vill ha till jul!

Och så längtar jag efter att pyssla med mitt skåp och mina kulor. Måste boka in dag för det senare med en vän. Pillgöra är mer hennes grej än min…

3 thoughts on “Saker jag längtar efter

Lämna ett svar