2024 är här

Känns ju knappast som det kan bli mycket sämre än 2023 men vi får väl se… Lever på hoppet men med en rejäl dos av verklighetsanknytning. Krig, miljöförstöring, politiker som ljuger sig blåa, sjukdomar osv kan dra åt fanders.

Nyår blev en lugn tillställning. Som vanligt numera. Och jag lyckades hålla mig vaken till tolvslaget! Mest för att kunna lugna rädda missar 🙁 De gillar inte raketerna. Vi åt en god middag med mamma och pappa och sen från halv åtta tiden typ var det bara jag och Moa. Vi tittade på film och åt grönsaker och dipp. Vi skålade i Pommac och lyssnade på Tomas Von Brömssen läsa nyårsdikten.

Igår tog vi det bara lugnt. Sov lite längre, gjorde frukostfrallor, tog en promenad, la pussel, tittade på Harry Potter film osv. I lördags var vi och såg två filmer på bio: Änder och Ett sista race. Vi skrattade gott på båda!

Granen är utslängd (till katternas glädje för nu får de vara i vardagsrummet 24/7 igen) men resten är kvar. Får se när jag plockar undan. Inte redo än i alla fall. Dock blev det väldigt mörkt i vardagsrummet när granen försvann 🙁 Min stjärna i fönstret ger inte riktigt samma sken som de lampor jag vanligtvis har i fönstren. Kanske byter stjärnan mot de andra lamporna snart så jag slipper famla i mörker.

Nästa vecka drar verkligheten igång på allvar (även om jag jobbar denna vecka också) med skola för Moa, aktiviteter för Moa, fixning av tänder, klipptid, lämna blod osv… Kämpa!

One thought on “2024 är här

Lämna ett svar